Vermoeide en zware benen

De trap oplopen zonder rusten lukt bijna niet meer door vermoeide en zware benen. De VasoQure methode biedt uitkomst. Een wandeling kost ongelofelijk veel energie. Fietsen lijkt onmogelijk door zware vermoeide en verzuurde benen. Vaak wordt dit veroorzaakt door een verminderde afvoer van de afvalstoffen. De VasoQure methode  kan dit in veel gevallen verbeteren zodat het vermoeide en zware gevoel verminderd of zelfs helemaal verdwijnt. Laat u verrassen door de VasoQure methode, waarbij fysiotherapie en vacuümtherapie gecombineerd worden. Het is mogelijk om weer gewoon trap te lopen en te fietsen met de VasoQure methode.

Voordelen VasoQure

  • Vaak binnen enkele weken resultaat
  • Pijnloze behandelingen
  • Onder begeleiding van een fysiotherapeut
  • Geen medicijnen of operatie nodig
  • (Deels) vergoed door zorgverzekering

    (indien aanvullend verzekerd)

Werkt het voor mij?

Vul onze vragenlijst in, zodat wij kunnen inschatten of onze aanpak werkt!

Meer weten?

Wilt u met ons of 1 van onze locaties in contact komen
We helpen u graag verder!

Vermoeide en zware benen behandelen

Vermoeide benen komen helaas vaak voor. Het kan veel invloed op uw dagelijks leven hebben. U heeft te weinig energie voor zaken die u graag zou willen doen. Gelukkig kunnen we u helpen met de VasoQure methode bij VasoQure Nederland. Vermoeide benen zijn het gevolg van een tekortschietende bloedcirculatie. Als de circulatie in uw benen onvoldoende is, krijgen de spieren te weinig zuurstof en voedingsstoffen. Hierdoor treedt er snel verzuring en vermoeidheid op. Met deze methode komt de bloedcirculatie weer op gang en wordt het bloedvatenstelsel in uw benen verstevigd. De vermoeidheid in uw benen verdwijnt binnen enkele weken en u krijgt snel uw kracht en loopvermogen terug. U bent weer in staat om meer te oefenen en te trainen, waarmee de kans op terugkeer van de klachten verminderd wordt.

Herkennen van klachten en symptomen

Heeft u last van benen die snel vermoeid raken? Heeft u dan het idee dat u niet meer vooruit kunt komen? De benen voelen zwaar aan. Heeft u weinig kracht of snel een verzuurd gevoel? Vermoeide benen zijn het gevolg van een tekortschietende bloedcirculatie Als de circulatie in uw benen onvoldoende is, krijgen de spieren te weinig zuurstof en voedingsstoffen. Hierdoor treedt er snel verzuring en vermoeidheid op.

De voordelen van de VasoQure methode

De VasoQure methode is een effectieve behandelmethode zonder operaties of steunkousen. De vermoeidheid neemt al binnen enkele dagen sterk af. Door een verbeterde training wordt uw uithoudingsvermogen snel opgebouwd. De behandeling met de VacuQure methode is pijnloos en comfortabel. U kunt zonder verwijzing een afspraak maken. Bij een aanvullende verzekering kunnen de behandelingen voor het grootste gedeelte vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Het verloop van de behandeling

Bij uw eerste bezoek aan 1 van de behandelcentra van VasoQure Nederland wordt bepaald of wij u kunnen helpen met onze nieuwe aanpak. U heeft een uitgebreid intakegesprek met de fysiotherapeut. Tijdens dit gesprek worden uw klachten besproken, wordt de oorzaak geïdentificeerd en wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. Elke behandeling bestaat in ieder geval uit een 30 minuten durende behandeling, gevolgd door lopen op de loopband, andere oefeningen of manuele verrichtingen. De VasoQure methode is erop gericht om de bloedcirculatie te verbeteren.

De behandeling wordt afgesloten met een evaluatie. Daarin worden de resultaten met u besproken. De fysiotherapeut geeft vervolgens het verdere verloop van het behandeltraject aan en verstrekt (leefstijl)adviezen.    Neem direct contact op met VasoQure Nederland!