Veelgestelde vragen

Welke behandelingen worden er vergoed door de verzekeraar?

In principe worden alle reguliere zittingen fysiotherapie vergoed door uw verzekeraar, zolang uw aanvullende verzekering ruimte biedt voor vergoeding. Echter voor sommige behandelingen in onze praktijk geldt een eigen bijdrage, bovenop het tarief van uw verzekeraar. Hiervoor krijgt u een factuur die u dus niet kunt indienen bij uw verzekeraar. Voor een overzicht van deze behandelingen inclusief de bijbehorende tarieven vindt u op onze website.

Wat moet ik meenemen naar een afspraak?

U dient zelf een handdoek mee te nemen naar de praktijk. Komt u voor de eerste keer, dan dient u ook een geldig legitimatiebewijs en de eventuele verwijzing voor fysiotherapie, uitgeschreven door een arts, mee te nemen. Een verwijzing is niet noodzakelijk.

Hoe lang duurt een behandeling?

  • Het eerste consult duurt doorgaans 45 minuten.
  • Vervolgbehandelingen 30 tot 45 minuten.

Waar kan ik terecht bij vragen over facturen?

Voor financiële vragen kunt u terecht bij ons secretariaat, Fydee Vitae. Deze is per telefoon bereikbaar op ons vaste nummer 085-2733071. U kiest dan voor optie 3.

Hoe kan ik het beste een afspraak maken?

De snelste manier om een afspraak is per telefoon op telefoonnummer 085-2733071 of via een contactformulier op deze website. U kunt ook langskomen in onze praktijk. U kunt dat dan het beste op het hele of half uur doen.

Is er een wachtlijst?

Wij hanteren in de praktijk in principe geen wachtlijsten. Ons streven is, afhankelijk van uw klachten, om binnen 2 werkdagen een afspraak met u te maken voor een intake, om uw klachten in kaart te brengen.

Wat zijn jullie openingstijden?

De openingstijden verschillen per locatie, zie ons locatie overzicht. Wanneer u klikt op een specifieke locatie vind u daar de openingstijden.