Een oplossing voor uw beenklachten

In Nederland hebben veel mensen te maken met beenklachten. Naarmate u ouder wordt, nemen de klachten vaak toe.

Beenklachten uiten zich onder andere in: moeite met lopen, pijn bij het lopen, kramp in de benen of een slechte nachtrust. Oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn  spataderen, rusteloze benen, slechte doorbloeding of een slechte bloedsomloop. Voor deze aandoeningen zijn vaak nog weinig behandelmethodes beschikbaar. Veelal blijft behandeling beperkt tot looptraining, massages of medicijnen (al dan niet met bijwerkingen).

De VasoQure methode biedt een nieuwe therapie die patiënten goed kan helpen. Onze ervaring is dat 70-75 % van  de patiënten baat hebben bij de VasoQure methode.

Voordelen VasoQure

  • Vaak goede resultaten binnen enkele weken
  • Pijnloze behandelingen
  • Onder begeleiding van een fysiotherapeut
  • Geen extra medicijnen of operatie nodig
  • (Deels) vergoed door zorgverzekering

    (indien aanvullend verzekerd)

Werkt het voor mij?

Vul onze vragenlijst in, zodat wij kunnen inschatten of onze aanpak werkt!

Meer weten?

Wilt u met ons of 1 van onze locaties in contact komen?
Wij helpen u graag verder!

Krampen in de benen

Laat de VasoQure methode u van de kramp afhelpen! Grote kans dat het werkt. Er is niets zo vervelend als midden in de nacht ruw uit uw slaap gewekt te worden door een felle pijn in uw kuiten. Toch overkomt dit ca. 400.000 mensen per jaar in Nederland. Krampen zijn erg vervelend en hebben een zeer bepalende invloed op iemands leven alleen al door het verstoren van de slaap.

Pijn in de benen

Vaak zegt de huisarts over beenklachten die niet zo specifiek zijn :”ik weet het ook niet meer, je moet er maar mee leren leven”. Ga niet bij de pakken neerzitten en laat de VasoQure methode u helpen, omdat veel klachten worden veroorzaakt door een verminderde doorbloeding in de haarvaten, de allerkleinste bloedvaatjes.

Rusteloze benen

Ca. 60% van de mensen die last hebben van rusteloze benen heeft veel baat bij de VasoQure behandel methodiek! Uw benen niet kunnen stil houden, het gevoel te moeten bewegen of lopen, niet kunnen stil zitten en ’s nachts uw partner uit de slaap houden met het trappelen van de benen. Heel herkenbaar voor mensen die last hebben van “rusteloze benen”. Uit de praktijk blijkt dat de VasoQure methode in veel gevallen een heel gunstig effect heeft op de symptomen van rusteloze benen.

Koude voeten

De VasoQure methode werkt heel goed tegen koude voeten. Koude voeten komen in Nederland vaak voor. Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kunnen hier last van hebben.

De meeste mensen ondervinden deze klacht tijdens koude, winterse temperaturen. Eén derde van alle vrouwen heeft altijd last van koude voeten, niet alleen tijdens koud weer. Nu hebben vrouwen überhaupt vaker last van koude voeten dan mannen. Hoe komt dit eigenlijk? De een heeft er extreem veel last van, de ander nauwelijks. En misschien nog wel belangrijker, wat kun je doen als je altijd koude voeten hebt?

De doorbloeding van je lichaam wordt beïnvloed door warmte en kou. De doorbloeding wordt trager en minder adequaat door kou. Door koude temperaturen trekken de bloedvaten in de huid op een natuurlijke wijze samen, zo ontsnapt er zo min mogelijk warmte. Bij sommige mensen is deze samentrekking zo sterk, dat het de doorbloeding van de voet sterk vermindert. Dit zorgt voor koude voeten.

Vermoeide en zware benen

De trap oplopen zonder rusten lukt bijna niet meer. Een wandeling kost ongelofelijk veel energie. Fietsen lijkt onmogelijk door zware vermoeide en verzuurde benen. Vaak wordt dit veroorzaakt door een verminderde afvoer van de afvalstoffen. De VasoQure methode vermindert bijna altijd het vermoeide en zware gevoel. Vaak verdwijnen de beenklachten zelfs helemaal.

Landelijk informatiepunt

Maaskade 43
3071 NB Rotterdam