Kosten en vergoedingen

Wat houdt de therapie in?

Fysiotherapie in combinatie met de VasoQure methode is een succesvolle methode waarmee uw beenklachten snel verholpen of verminderd kunnen worden. Veel van de klachten aan benen, zoals zware vermoeide benen, nachtelijke krampen of rusteloze en pijnlijke benen ontstaan voor een belangrijk deel als gevolg van een verstoring van de bloedsomloop en vooral in de dunste vaatjes, de zogenaamde haarvaatjes. Met fysiotherapie in combinatie met de VasoQure methode wordt deze circulatie gestimuleerd en kan er herstel optreden.

Kosten en vergoedingen

De fysiotherapeut start met een intake. Tijdens deze intake wordt bepaald of een behandeling fysiotherapie uw klachten kan reduceren en wordt ook duidelijk of de VasoQure methode een ondersteuning zou kunnen zijn in de behandeling van uw klachten. De behandeling wordt gegeven door een fysiotherapeut.

De intake, het onderzoek, de uitleg en de fysiotherapeutische behandeling na de intake declareren wij bij uw zorgverzekeraar, indien u als patiënt hiervoor voldoende aanvullend verzekerd bent.

De VasoQure methode wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Hiervoor vragen wij een eigen bijdrage. Afhankelijk van de duur van de behandeling variëren de kosten tussen €24,50 en €30,15 incl. BTW per behandeling.

Een goede behandeling is maatwerk
VasoQure Nederland werkt samen met innovatieve fysiotherapiepraktijken die gebruik maken van de modernste apparatuur met de nieuwste technologie. De combinatie fysiotherapie in combinatie met de VasoQure methode kan tot bijna een uur duren.

Een bezoek begint met een gesprek bij de fysiotherapeut die samen met u bepaald wat de beste behandeling voor uw klachten is.

Afhankelijk van de aard en de ernst van uw aandoening leert onze ervaring dat 6 tot 10 sessies noodzakelijk zijn.