Over VasoQure Nederland

De VasoQure methode is pijnloos en ontspannend. U kunt na 3 tot 5 behandelingen al resultaat verwachten. In de meeste gevallen ervaart u een duidelijke verbetering van uw klachten variërend van sterke verlichting tot volledige genezing.

De VasoQure methode wordt uitsluitend toegepast binnen hiervoor zeer goed gekwalificeerde fysiotherapiepraktijken waarin deskundige fysiotherapeuten werkzaam zijn. De VasoQure methode is een onderdeel van de mogelijkheden die onze fysiotherapiepraktijken bieden. De fysiotherapeut maakt altijd samen met u een plan hoe het beste resultaat te bereiken.

De fysiotherapeuten welke de VasoQure methode ontwikkelden en nog steeds doorontwikkelen zijn tevens eigenaar van de fysiotherapiepraktijken in Goes, Hank, Purmerend en Schinnen waar de methode wordt toegepast. Wilt u als patient, verwijzer of collega fysiotherapeut met hen in contact komen? Stuur dan zeker een mailtje via de contactbutton op deze website!

Ervaringen van onze patiënten

Na een dag wandelen had ik hele zware vermoeide benen. Nu merk ik dat ik na zo’n voor de benen vermoeiende dag veel sneller herstel. Na een half uurtje zitten is het zware gevoel al weer verdwenen en heb ik weer voldoende energie. Al vanaf mijn 17e kamp ik al met spataderen. Na vele operaties en wegspuiten was dit nog een laatste poging Ik ben heel blijk met deze verbetering en minder “lood in de benen”.

Mw. Miltenburg 12-12-2014

Ben via de site bij de praktijk terecht gekomen en had geen idee wat ik me ervan voor moest stellen.Maar de personen die hier werken hebben mij uitstekend uitgelegd wat er ging gebeuren en hebben me perfect behandeld. Het heeft voor mij uitstekend gewerkt! Had hele vermoeide benen en na 12 behandelingen voor 80% over. Ben heel tevreden en goed ontvangen.

B. Hoogendoorn22-01-2015

Landelijk informatiepunt

Maaskade 43
3071 NB Rotterdam