Heeft u last van krampen in de benen?

Laat de VasoQure methode u van de krampen afhelpen! Er is niets zo vervelend als midden in de nacht ruw uit uw slaap gewekt te worden door krampen in uw kuiten. Toch overkomt dit ca. 400.000 mensen per jaar in Nederland. Krampen zijn erg vervelend en hebben een zeer bepalende invloed op iemands leven alleen al door het verstoren van de slaap. Door de VasoQure methode kunnen mensen weer lekker slapen! Wij hebben inmiddels vele mensen van hun krampen afgeholpen.

Experts in
beenklachten

Geen wachtlijst,
snel een afspraak

Contracten met
alle zorgverzekeraars

Unieke
behandel-
methode!

Vacuümtherapie, Vacuümtherapie Goes, Vacuümtherapie Hank, Vacuümtherapie Schinnen, Vacuümtherapie Schinnen, Vacuümtherapie behandeling, Vacuümbehandeling, Vacuümtank, Vasoqure, Vasoqure Nederland, Vacuümtherapie Nederland, Beenklachten, Rusteloze benen, vermoeide benen, Krampen, kramp in de benen, Pijnlijke benen, Pijn in de been, Zware benen, Pijn na operatie, Vacuümtherapie behandeling, behandeling benen, Vasoqure insole, Vasoqure zooltjes, Schoenzooltjes, Fysiotherapeut, Fysiotherapie

Wat zijn krampen in de benen?

Een vervelende klacht die veroorzaakt kan zijn door een verslechterde doorbloeding. De VasoQure methode heeft een zeer gunstig effect op de kramp. Ca. 70 tot 80% van de mensen die zich laten behandelen tegen kramp zijn verlost van deze vervelende klachten en kunnen weer genieten van een heerlijke nachtrust. Er is inmiddels heel veel ervaring opgedaan met de behandeling van krampen. Idiopathische kramp worden krampen in de benen ook wel genoemd omdat de oorzaak vaak onbekend is. De pijn is afkomstig uit de spieren in de benen. De klachten kunnen veroorzaakt worden door afname van beweging en mede daardoor een verminderde circulatie in de haarvaten. Door de verminderde circulatie worden de spieren – meestal rond de kuiten en voeten – minder doorbloed. Hierdoor vermindert de aan- en afvoer van afvalstoffen, met verzuring en zwelling van de spieren als gevolg. Patiënten die last hebben van kramp in de benen ervaren de pijn vaak ‘s nachts. Er is dan sprake van nachtelijke kramp.

Nachtelijke kramp komt in Nederland veel voor. Naar schatting hebben 400.000 mensen in Nederland last van beenkrampen. Hierbij gaat het om kramp in de kuiten, bovenbenen, onderbenen, voeten en soms ook de tenen.

Klachten en symptomen bij krampen in de benen

Nachtelijke kramp is verleden tijd met behulp van de behandeling met de VasoQure methode! Kramp gedurende de nacht is een spierkramp of scherpe pijn die meestal tijdens het slapen optreedt. Het gaat dan vaak om kramp in de spieren van de bovenbenen, onderbenen, kuiten en voeten, en is te herkennen aan het plotseling samentrekken en niet meer ontspannen van de spieren. De spieren blijven enkele seconden tot zelfs minuten gespannen. Er is dan een harde zwelling te voelen die zeer pijnlijk is.

Kramp in de benen veroorzaakt pijn en het verstoort de nachtrust. Met als gevolg een chronisch slaaptekort. Daarom is het belangrijk dat u zich tijdig laat behandelen. Een verbeterde bloedcirculatie en meer bewegen helpen daarbij. VasoQure Nederland heeft een effectieve behandelmethode ontwikkeld. Met de VasoQure methode in veel gevallen u snel van uw klachten af. Wij hebben inmiddels heel veel ervaring opgedaan in de behandeling van (nachtelijke) krampen. In de praktijk is gebleken dat de vacuümtherapie één van de meest effectieve therapieën is tegen krampen. Vele mensen hebben dat al in eigen persoon mogen ervaren.

krampen-kuiten-pijnscheut-spierkramp-pijn-scheut
Vacuümtherapie, Vacuümtherapie Goes, Vacuümtherapie Hank, Vacuümtherapie Schinnen, Vacuümtherapie Schinnen, Vacuümtherapie behandeling, Vacuümbehandeling, Vacuümtank, Vasoqure, Vasoqure Nederland, Vacuümtherapie Nederland, Beenklachten, Rusteloze benen, vermoeide benen, Krampen, kramp in de benen, Pijnlijke benen, Pijn in de been, Zware benen, Pijn na operatie, Vacuümtherapie behandeling, behandeling benen, Vasoqure insole, Vasoqure zooltjes, Schoenzooltjes, Fysiotherapeut, Fysiotherapie

De voordelen van de VasoQure methode bij krampen in de benen

Het gebruik van magnesium, nicotinezuur of andere medicijnen wordt vaak geadviseerd en behoort tot de traditionele behandelmethoden bij nachtelijke krampen. Medicijngebruik kan echter tot ongewenste bijwerkingen leiden.

Omdat nachtelijke krampen veelal door te weinig beweging en verminderde doorbloeding worden veroorzaakt, kan met de nieuwe behandelmethode van VasoQure Nederland zeer goede resultaten worden behaald. De VasoQure methode richt zich op het verbeteren van de doorbloeding van de beenspieren. Door meer te bewegen en het toepassen van de VasoQure methode kan er meer zuurstofrijk bloed door de vaten stromen. Hierdoor worden de afvalstoffen beter afgevoerd, de beenspieren ontspannen en de pijn verdwijnt. De combinatie van de VasoQure methode, looptraining en voedingsadviezen van onze fysiotherapeut zorgen voor een doelmatige en effectieve behandeling van nachtelijke krampen.

Het verloop van de behandeling

Bij uw eerste bezoek aan 1 van de locaties van VasoQure Nederland wordt bepaald of wij u kunnen helpen met onze nieuwe therapie. U heeft een uitgebreid intakegesprek met de fysiotherapeut. Tijdens dit gesprek worden uw klachten besproken, wordt de oorzaak geïdentificeerd en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Elke behandeling bestaat in ieder geval uit een 30 minuten durende vacuümbehandeling, gevolgd door lopen op de loopband, andere oefeningen of manuele verrichtingen. De VasoQure methode is erop gericht om de bloedcirculatie te verbeteren.

De behandeling in 30 seconden

Landelijk informatiepunt

Maaskade 43
3071 NB Rotterdam