VasoQure Goes

Contactgegevens

Fysiotherapie Goes-Zuid
‘s-Gravenpolderseweg 37 A
4462 RA Goes
085-2733071
info@vasoqure.nl

Uw fysiotherapeut:

Vacuümtherapie, Vacuümtherapie Goes, Vacuümtherapie Hank, Vacuümtherapie Schinnen, Vacuümtherapie Schinnen, Vacuümtherapie behandeling, Vacuümbehandeling, Vacuümtank, Vasoqure, Vasoqure Nederland, Vacuümtherapie Nederland, Beenklachten, Rusteloze benen, vermoeide benen, Krampen, kramp in de benen, Pijnlijke benen, Pijn in de been, Zware benen, Pijn na operatie, Vacuümtherapie behandeling, behandeling benen, Vasoqure insole, Vasoqure zooltjes, Schoenzooltjes, Fysiotherapeut, Fysiotherapie, Fysiotherapeut Rob Townsend

Openingstijden:

Maandag:       07.30-21.00 uur
Dinsdag:         07.30-21.00 uur
Woensdag:     07.30-21.00 uur
Donderdag:    07.30-21.00 uur
Vrijdag:           07.30-21.00 uur
Zaterdag:        07.30-15.00 uur

Informatie over Vasoqure Goes

VasoQure Goes maakt als één van de eersten in Nederland gebruik van de VasoQure methode. De VasoQure methode is een succesvolle behandelmethode waarmee uw beenklachten snel verholpen kunnen worden. Veel van de klachten aan de benen ontstaan voor een belangrijk deel als gevolg van een verstoring van de bloedsomloop en dan vooral in de dunste vaatjes, de zogenaamde haarvaatjes. Met de VasoQure methode wordt deze circulatie gestimuleerd en treedt herstel op.

Fysiotherapie Goes-Zuid heeft veel ervaring bij de behandeling van pijnlijke, rusteloze en verkrampte benen. De praktijk maakt hiervoor veel gebruik van de VasoQure methode, door de goede resultaten die zij met behulp van de therapie bereiken met patiënten.

De locatie is gesitueerd in de Zeeuwse plaats Goes in de wijk Goes-Zuid. U kunt hier in alle rust uw behandeling ondergaan.

Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd voor de VasoQure methode. Eventuele benodigde fysiotherapie behandelingen worden afhankelijk van uw verzekering, geheel/deels of niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Of de VasoQure methode geschikt is voor uw specifieke klachten, wordt tijdens de intake bepaald.

Onze bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:30 uur

Mail ons: info@vasoqure.nl
Bel ons: 085-2733071

Heeft u een klacht?

Een klacht over een fysiotherapeut kunt u indienen bij:

www.defysiotherapeut.com

Wij zijn aangesloten bij: