Vacuümtherapie, Vacuümtherapie Goes, Vacuümtherapie Hank, Vacuümtherapie Schinnen, Vacuümtherapie Schinnen, Vacuümtherapie behandeling, Vacuümbehandeling, Vacuümtank, Vasoqure, Vasoqure Nederland, Vacuümtherapie Nederland, Beenklachten, Rusteloze benen, vermoeide benen, Krampen, kramp in de benen, Pijnlijke benen, Pijn in de been, Zware benen, Pijn na operatie, Vacuümtherapie behandeling, behandeling benen, Vasoqure insole, Vasoqure zooltjes, Schoenzooltjes, Fysiotherapeut, Fysiotherapie

BELANGRIJK NIEUWS: Nieuwe VasoQure locatie in Purmerend!

Met trots mogen wij bekend maken dat wij er een nieuwe locatie bij hebben! Onze nieuwe VasoQure locatie in Purmerend is te vinden in fysiotherapiepraktijk Fysiotherapie Overwhere. Wij hopen u op deze locatie van uw beenklachten af te helpen doormiddel van de VasoQure methode. Op deze locatie zullen onze gespecialiseerde fysiotherapeuten voor u klaar staan om met u een behandelplan op te gaan stellen voor uw beenklachten. Op deze locatie zult u verwelkomd worden door fysiotherapeut Maarten van Eijle.

 

Waarom VasoQure Purmerend?

Beenklachten uiten zich onder andere in: moeite met lopen, pijn bij het lopen, kramp in de benen of een slechte nachtrust. Oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn  spataderen, rusteloze benen, slechte doorbloeding of een slechte bloedsomloop. Voor deze aandoeningen zijn vaak nog weinig behandelmethodes beschikbaar. Veelal blijft behandeling beperkt tot looptraining, massages of medicijnen (al dan niet met bijwerkingen).

De VasoQure methode biedt een nieuwe therapie die patiënten goed kan helpen. Onze ervaring is dat 70-75 % van  de patiënten baat hebben bij de VasoQure methode.

Uw zorg is onze zorg, daarom streeft VasoQure Purmerend uiteraard naar de oplossing voor al uw beenklachten!

 

Wat houdt de VasoQure methode precies in?

Een behandeling met de VasoQure methode is een uitgelezen manier om de circulatie te verbeteren. Het gaat daarbij om de microcirculatie. De circulatie van de haarvaatjes die meer dan 70% van de doorbloeding vormen.  Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van geavanceerde medische apparatuur. De behandeling is ontwikkeld door de NASA om astronauten die last hadden van een lage bloeddruk in de ruimte te behandelen. De therapie bleek een heel gunstig effect te hebben op de microcirculatie, vandaar de goede behandelresultaten.

Heeft u beenklachten waar u graag vanaf wilt zien te komen? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak!

 

Waar kunt u VasoQure locatie Purmerend vinden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *