Met trots mogen wij bekend maken dat wij er een nieuwe locatie bij hebben! Onze nieuwe VasoQure locatie in Schinnen is te vinden in fysiotherapiepraktijk Fysiotherapie Schinnen. Wij hopen u op deze locatie van uw beenklachten af te helpen doormiddel van de VasoQure methode. Op deze locatie zullen onze gespecialiseerde fysiotherapeuten voor u klaar staan om met u een behandelplan op te gaan stellen voor uw beenklachten. Op deze locatie zult u verwelkomd worden door fysiotherapeut Rob Townsend.

 

Waarom VasoQure Schinnen?

Beenklachten uiten zich onder andere in: moeite met lopen, pijn bij het lopen, kramp in de benen of een slechte nachtrust. Oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn  spataderen, rusteloze benen, slechte doorbloeding of een slechte bloedsomloop. Voor deze aandoeningen zijn vaak nog weinig behandelmethodes beschikbaar. Veelal blijft behandeling beperkt tot looptraining, massages of medicijnen (al dan niet met bijwerkingen).

De VasoQure methode biedt een nieuwe therapie die patiënten goed kan helpen. Onze ervaring is dat 70-75 % van  de patiënten baat hebben bij de VasoQure methode.

Uw zorg is onze zorg, daarom streeft VasoQure Schinnen uiteraard naar de oplossing voor al uw beenklachten!

 

Wat houdt de VasoQure methode precies in?

Een behandeling met de VasoQure methode is een uitgelezen manier om de circulatie te verbeteren. Het gaat daarbij om de microcirculatie. De circulatie van de haarvaatjes die meer dan 70% van de doorbloeding vormen.  Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van geavanceerde medische apparatuur. De behandeling is ontwikkeld door de NASA om astronauten die last hadden van een lage bloeddruk in de ruimte te behandelen. De therapie bleek een heel gunstig effect te hebben op de microcirculatie, vandaar de goede behandelresultaten.

Heeft u beenklachten waar u graag vanaf wilt zien te komen? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak!

 

Waar kunt u VasoQure locatie Schinnen vinden?