Fysiotherapeut Rob Townsend – VasoQure Goes

Vacuümtherapie, Vacuümtherapie Goes, Vacuümtherapie Hank, Vacuümtherapie Schinnen, Vacuümtherapie Schinnen, Vacuümtherapie behandeling, Vacuümbehandeling, Vacuümtank, Vasoqure, Vasoqure Nederland, Vacuümtherapie Nederland, Beenklachten, Rusteloze benen, vermoeide benen, Krampen, kramp in de benen, Pijnlijke benen, Pijn in de been, Zware benen, Pijn na operatie, Vacuümtherapie behandeling, behandeling benen, Vasoqure insole, Vasoqure zooltjes, Schoenzooltjes, Fysiotherapeut, Fysiotherapie, Fysiotherapeut Rob Townsend

Over Fysiotherapeut Rob Townsend

Rob Townsend is naast zijn werk als VasoQuretherapeut een fysiotherapeut in hart en nieren. Al ruim 30 jaar beoefent hij het vak en werkt hij zowel hands-on als hands-off, met andere woorden: hij maakt, indien nodig, spieren en gewrichten los en ook oefent hij graag met je.

Gedurende de jaren heeft hij verschillende cursussen gevolgd zoals fasciatherapie / triggerpointtherapie en dryneedling.


Rob’s visie en ervaring ten aanzien van de VasoQure methode op het gebied van RLS (rusteloze benen)

Ik ben nu ongeveer 2 jaar al werkzaam als vacuümtherapeut en in het begin was ik heel erg sceptisch.

Ik merk nu dat veel cliënten baat hebben bij de therapie. Krampen, zware- en vermoeide benen, pijnlijke benen en een slecht herstel na een operatie (veelal een nieuwe knie) kun je er heel goed mee behandelen. Een grote groep cliënten hebben te maken met RLS klachten oftewel rusteloze benen. Op dat gebied zijn er op dit moment weinig alternatieven.Vaak krijg de cliënt medicatie vd specialist voorgeschreven of de mededeling dat ze ermee moeten leren leven….

Nu kan de VasoQure methode voor deze groep veel betekenen. Ik kom cliënten tegen die al jaren last hebben van RLS klachten en daardoor moeilijk kunnen slapen waardoor hun nachtrust ernstig wordt gestoord. Het is fijn om te horen dat ze na 4 behandelingen al veel beter kunnen door slapen!

Het doet mij goed dat ik op deze manier iets voor hun kan betekenen.